&4Mål & Mening AS ble etablert i 1997 og er i dag et av Bergens mest erfarne byråer. Vi arbeider innenfor områdene Reklame, Bedriftsprofilering, Merkevarebygging, Grafisk Design, PR, og Webdesign.

Våre dyktige og engasjerte webutviklere, designere, tekstforfattere og rådgivere dekker alle de aktuelle fagområdene.

Alle våre fagfolk er meget erfarne personer og har bakgrunn fra markedsføring, reklame, ledelse, salgsledelse, kommunikasjon, design, web, journalistikk og PR.  Vi er veldig bevisst på å sette sammen teamene slik at de har den optimale miksen av kompetanse og erfaring i forhold til oppgavene som skal løses.

Vår solide forretningsforståelse som kombinert med kreativitet og utnyttelse av digital teknologi gir gode løsninger og resultater for våre oppdragsgivere.

Hos Mål & Mening vil du finne at vi har høy fokus på å tenke helhetlig og enhetlig i arbeidet med å bygge sterke merkevarer.

Vi har vært nøye med å velge de beste underleverandører og samarbeidspartnere. Vår policy er at vi ikke skal ha styreverv eller eierinteresser i noen av våre samarbeidspartnerne slik en rekke av våre konkurrenter har. Dette fordi vi ønsker å stå fritt og være uavhengig da vi mener det tjener våre oppdragsgivere best.